1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bakan Koca Gazzeli hastaların yanında… Gazzeli kanser hastalar Türkiye’ye getiriliyor

Bakan Koca Gazzeli hastaların yanında… Gazzeli kanser hastalar Türkiye’ye getiriliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA (İGFA) – Gazze’den Mısır’a geçişi sağlanan hastaları karşılamak üzere El-Ariş’te bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastaları ve refaketçileri Refah Sınır Kapısı’nda Türkiye’den beraberinde giden doktorlarla karşıladı.

Sağlık Bakanı Koca, Refah Sınır Kapısı’ndan geçirilen 26 Gazzeli hasta ile 13 refakatçisinin bugün akşam saatlerinde Türkiye’ye getirilmesinin planlandığını açıkladı.

Bakan Koca, ilk defa Gazzeli olup Mısır’dan çıkan, bir başka ülkeye tedavi için gönderilen bu hastalar olacağını söyledi.

Bugüne kadar 200’e yakın hastane Refah’a ulaştığını ve geride çok hasta olduğunu belirten Bakan Koca, “Gazze’de sahra hastanesi kurmak istiyoruz. Mısır’da ise Türk hekimlerle diğer hekimlerin gelen hastaları birlikte tedavi etsin istiyoruz. Refah Kapısı’ndan geçen hastaların Türkiye’ye ikinci etapta getirilmesi için planlama yapıldı” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bakan Koca Gazzeli hastaların yanında… Gazzeli kanser hastalar Türkiye’ye getiriliyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Euro Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Sosyal Medya Yönetimi - Antalya haber - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haber - Yaşam - Erkek Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Sohbet Odaları - Takipçi satın al - E-Pin Satış -
Bizi Takip Edin