1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bu kez Yalova merkezli ‘Kafes’lendiler!

Bu kez Yalova merkezli ‘Kafes’lendiler!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA (İGFA) – İçişleri Bakanlığı’nın bir süredir organize suç örgütlerine yönelik düzenlediği ‘Kafes’ operasyonlarının 47’ncisi bu kez Yalova merkezli olarak Kocaeli, Sakarya ve Bursa illerinde eş zamanlı olarak düzenlendi.

Operasyonların detaylarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından duyurdu.

Bakan Yerlikaya, operasyonlarda örgütün elebaşlarından Yılmaz ve Erdem Çakar’ın da içerisinde bulunduğu Organize Suç Örgütü üyesi 8 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

“Suçta kibirlenenlere, halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine ve çetelere göz açtırmayacağız” diyen Bakan Yerlikaya, hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, tek tek kafese koyacaklarının altını çizdi.

Söz konusu operasyonlarda 4 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca, 2 adet av tüfeği ile çok miktarda Türk Lirası ile çok sayıda senet, çek, tapu ve dijital materyale el konulduğu öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bu kez Yalova merkezli ‘Kafes’lendiler!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Euro Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Sosyal Medya Yönetimi - Antalya haber - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haber - Yaşam - Erkek Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Sohbet Odaları - Takipçi satın al - E-Pin Satış -
Bizi Takip Edin