1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kabotaj Bayramı Boğaz’da yelken şöleni ile kutlanıyor

Kabotaj Bayramı Boğaz’da yelken şöleni ile kutlanıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli birlik ve beraberliğimizin deniz üzerinde kapsamlı bir şekilde kutlanması amacı ile (TYF) Türkiye Yelken Federasyonu çatısı altında, Miles&Smiles sponsorluğu (MDK) Moda Deniz Kulübü ve (TAYK) Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü iş birliğiyle bu yıl da İstanbul Boğazı’nda 25. kez düzenlenecek yat yarışları ile kutlanmaya hazırlanıyor.

İSTANBUL (İGFA) – Denizcilik ve Kabotaj Bayramı bir yelken şöleni ile boğazda kutlanacak ve “Miles&Smiles / Moda Deniz Kulübü Kabotaj Kupası Yat ve SportsBoat Yarışı” adıyla gerçekleşecek.

Yarış, IRC 0-1-2-3-4, Destek ve SportsBoat sınıflarına açık olacak ve yarışın startı 02 Temmuz Cumartesi günü 5 dk uyarısı ile saat 12:00’da Çırağan Sarayı önünden verilecek.

Yaklaşık 14 deniz mili mesafeli parkurda mücadele edecek IRC 0-1 ve 2’lerin ardından 12.05’te yaklaşık 7 deniz mili mesafeli rotada yarışacak IRC 3-4 ve Destek sınıflarının start düdüğü çalacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kabotaj Bayramı Boğaz’da yelken şöleni ile kutlanıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Euro Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Sosyal Medya Yönetimi - Antalya haber - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haber - Yaşam - Erkek Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Sohbet Odaları - Takipçi satın al - E-Pin Satış -
Bizi Takip Edin