Genel

Ayşe’nin Dünyasını Tanımak İçin Blogunu Takip Edin

 Ayşe’nin Dünyası sloganına sahip olan blog sayfası Ayşe Baykal tarafından yönetiliyor. Uzun yıllar köşe yazarlığı ve aktif siyaset yapan Baykal günümüzde açtığı blogla yazılarını okuyucuları ile paylaşılıyor. Blogunda paylaştığı yazılar ise kadın ve siyaset temalı oluyor.

 Ayşe’nin Dünyası’nda Neler Var?

 Ayşe’nin Dünyası sloganını taşıyan blog sayfasında yayınlanan yazılar ağırlıklı olarak muhafazakar kadın konusunu içeriyor. Kadınların yaşadıkları durumlar ve yaşanan olaylara karşın Baykal’ın düşünceleri yazıya dökülüyor. Böylelikle blog yazılarını okuyarak fikir edinmek isteyenler yararlanabiliyor.

 Eski köşe yazarının açmış olduğu kişisel blogda yayınladığı yazı başlıklarından birkaçını ise şunlar oluşturuyor; başörtülü fenomenler, 14 Mayıs seçimleri, kentsel dönüşüm, dini değerler ve muhafazakar kadınlarda cinsellik gibi konular oluyor.

 Ayşe’nin Dünyası Söyleşileri

 Ayşe’nin Dünyası ile tanışma imkanı veren blog sayfasında yazarın yaptığı söyleşilere yer veriliyor. Böylelikle okuyucular merak ettikleri isimlerin yazarla yaptığı söyleşilerde neler söylediklerini okuyabiliyorlar. Yazarın söyleşi yaptığı isimler ise ağırlıklı olarak siyasetçilerden oluşuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir