Genel

Sektörlerin Endüstriyel Bant Üretimindeki Tercihi

 Bursa bant üretimi firmalarından olan Teknobant 6 yıllık kısa bir geçmişe rağmen sektörler tarafından tercih edilen firma oluyor. Endüstriyel bant alımlarında firmanın tercih edilmesi ise ürün çeşitliliği ve kaliteli ürünlerle müşteri kazanımına yönelik çalışmalar yapması nedeniyle oluyor. Ürünleri ile ülke ekonomisine katkı sağlarken aynı zamanda yurt dışında Türk markasının duyulmasını sağlama amacı taşıyor.

 Endüstriyel Bant Çeşitleri

 Sektörde 6 yıldır bulunan firma Bursa’nın Nilüfer ilçesinde sanayi bölgesinde endüstriyel bant çeşitlerinin üretimini yapıyor. Üretim sahasında uzman ve işini severek yapan personel bulunduruyor. Bunun dışında ise bantların kaliteli ve kullanıma uygun şekilde üretilmesini sağlıyor.

 Endüstriyel bant üretiminde ülke liderlerinden olan Teknobant ürün çeşitlerini ise şunlar oluşturuyor; ambalaj bandı, koruyucu bant, maskeleme bandı, elektrik bandı, çift taraflı bant, polietilen bant ve özel bant çeşitleri oluyor. Bu ürünlerin kullanım alanları ve kullanım şekilleri ise sektöre göre değişiyor.

 Endüstriyel Bant Ücretleri

 Teknobant firması toptan ve tekli üretimler yapıyor. . Bu nedenle bant ücretleri sayı göz önüne alınarak belirleniyor. Ayrıca ücretler bantların özellikleri ve türlerine göre de değişiyor. Endüstriyel kaydırmaz bant arayışında olanlar özel istekleri ve ürün miktarına göre fiyat bilgisine ulaşıyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir