Gündem

Kamagra Jel Sertleştirici Etkisi

Kamagra Jel, Erektil Disfonksiyon (veya iktidarsızlık) tedavisi için oral bir ilaçtır. Jöle, etkili bir ED tedavisi olan Sildenafil Sitrat içerir. Erkekler jöleyi ağızdan almalı ve yutmalı, uzun süre çiğnememelidir. Bu şekilde kamagra jel sertleştirici etkisi kısa süre sonra ortaya çıkacaktır.

 Kamagra’nın bu jöle formu, tablet almakta zorluk çeken erkekler için uygundur. Jöle poşetleri çeşitli farklı meyve aromalarıyla gelir. Jöle poşetlerini 25 ° C’nin altında serin ve kuru bir yerde saklanır.

 Oral jöle, standart Kamagra 100 mg tablet aynı şekilde çalışır. İlaç, cinsel olarak uyarılan bir erkekte penise kan akışını teşvik etmeye yardımcı olur. Daha uzun süre daha güçlü ve daha sert bir ereksiyonla sonuçlanır.

 PDE5 İnhibitörleri Nasıl Çalışır?

 Uyarılma, penisin hücrelerinde damar genişletici salınmasına neden olduğunda ereksiyon başlar. Kamagra jelsertleştirici etkisi bu, cGMP olarak bilinen bir molekülün salınmasına neden olan bir enzim işlemini başlatır. Molekül kan damarlarının genişlemesine ve dolayısıyla artan kan akışına neden olur. Bu daha güçlü bir ereksiyona yol açar.

 Vücudun doğal reaksiyonu, zaman içinde cGMP’yi azaltan PDE5’i serbest bırakmaktır. Bu, kan damarlarının kasılmasına ve kan akışının azalmasına neden olacaktır. Sonuç ereksiyon kaybıdır.

 Bir PDE5 inhibitörünün kullanılması bu işlemi engeller. Bu nedenle, bir erkek ereksiyonunu daha uzun süre tutabilir. Bu, kan damarlarını açık tutar ve penise kesintisiz kan akışı sağlar.

 Bununla birlikte, bu süreç cinsel uyarılma olmadan gerçekleşmez. Bu nedenle, bir PDE5 inhibitörünün erkeğin penisinin kan damarlarını etkilemesi için cinsel uyarılma olmalıdır. Kamagra jel fiyat olarak cazip bir üründür.

 Sildenafil Sitrat nedir?

 Sildenafil Sitrat, erkeklerde Erektil Disfonksiyonun fiziksel semptomlarını tedavi etmek için tasarlanmış kimyasal bir bileşiktir. PDE5 (fosfodiesteraz tip 5) inhibitörleri olarak bilinen bir ilaç grubunun üyesidir. Sildenafil Sitrat, Kamagra dâhil olmak üzere birçok popüler ED ilacının aktif bileşenidir. Sonuç olarak, kamagra jel sertleştirici etkisi şu anda dünyada en çok kullanılan ED tedavisidir.

 İlaç klinik çalışmalar yoluyla bulunmuştur. Bu çalışmalar İlacın erkeklerde ED’nin fiziksel semptomlarına yardımcı olduğunu gösterdiler. Erkeklerin cinsel olarak uyarıldıklarında uzun süreli ereksiyon elde etmelerine ve sürdürmelerine yardımcı olur. Bu nedenle, kullanımı spontan ereksiyon üretmez.

 Sildenafil Citrate Nasıl Çalışır?

 Sildenafil sitrat, penisteki kan damarlarını büzen bir protein salım mekanizmasını yavaşlatır. Sonuç olarak, kan damarları genişler (gevşer). Bu, kanın daha serbestçe akmasını sağlar ve uzun bir süre ereksiyonun korunmasına yardımcı olur.

 Sildenafil Citrate’ın Etkileri Ne Kadar Sürer?

 Sildenafil Sitrat, kamagra jel sertleştirici etkisi için esas fonksiyonel maddedir. Bu etkinlik, vücut kimyasalları zamanla bozduğundan düşer. Bu zaman ölçeği ilacın yarılanma ömrü olarak bilinen şeyi gösterir.

 İlaç, yuttuktan yaklaşık 30 dakika ile bir saat sonra en güçlü etkiye sahiptir. 4-5 saatlik yarılanma ömrü ile etkisi devam eder. Bu bileşik, ED için çok iyi bir tedavidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir