Gündem

Pleksi Levha Üretiminde Matpleksi.com Türkiye Lideri

Matpleksi.com Türkiye’de pleksi levha üretiminde liderdir. 30 yılı aşkın deneyim ve bilgi birikimine sahip olan Matpleksi.com, kalifiye işgücü ve elverişli iklimiyle Türkiye’de önde gelen bir pleksiglas üreticisi olarak hizmet vermektedir.

Matpleksi.com’un 3000 metrekarelik kapalı ve 1750 metrekarelik açık alanlı modern tesisinde Akrilik Levha (pleksi) üretimine sahip. Matpleksi.com, ürünlerinin güvenliği ve sağlamlığı için üstün kaliteli hammadde ve teknolojileri kullanmaktadır.

Ürünleri, profesyonel ekibi ve çevre dostu üretim süreci ile müşterilerine sunmaktadır. Matpleksi.com ayrıca, Teknik destek, müşteri memnuniyeti odaklı satış hizmeti ve Ücretsiz ulaşım hizmeti sunmaktadır. https://www.matpleksi.com

Matpleksi.com, her türlü özel imalat veya standart ürünler için müşterilerine özel çözümler sunmayı amaç edinmiştir. Matpleksi.com, ayrıca ürünlerini kalite güvencesi ile sunmaktadır.

Matpleksi.com’un tüm çalışanları uzun yıllardır pleksiglas üretiminde çalışmaktadır ve üretim sürecinde çevreye saygılı kaliteli ürünler üretmektedir. Matpleksi.com, Türkiye’nin her yerine kapı kapı güvenli ve hızlı bir şekilde ürünlerini teslim etmektedir.

Pleksi Levha Nerelerde Kullanılır?

Pleksiglas levhalar çok çeşitli alanlarda kullanılmaktadır. Pleksi levhalar, aydınlatma ürünlerinde, mobilyaların masa ve sehpa ayaklarında, yatakların şık görünümünün yanı sıra, bankalarda, yönetim alanlarında, dükkan vitrinlerinde, restoranlarda, tiyatro salonlarında, mağazalarda, konferans salonlarında ve daha pek çok alanda kullanılmaktadır.

Ayrıca, pleksiglas levhalar, kapalı mekanlarda bile havayı hareket ettirmek ve aydınlatmayı eşit tutmak için de kullanılmaktadır. Pleksi levhalar, açık alanlarda kullanıldığında yüksek hava koşullarına dayanıklı hale gelebilmektedir.

Bunların yanı sıra, pleksiglas levha ürünlerinde çeşitli ebatlar ve renk seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca, cam görünümlü akrilik levhalar, lüks havuz tasarımlarında kullanılmak üzere ucuz, esnek ve cama harika bir alternatiftir. Bu ürünler, UV ışınlarına ve darbelere karşı dayanıklıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir